Wij zijn verhuisd!

Het was geen eenvoudig besluit, maar uiteindelijk hebben we toch de knoop doorgehakt. En dat betekent dat ons kantoor sinds vijdag 9 december 2022 een nieuw adres heeft:

Prinses Alexialaan 70, 3e etage
2496 XA  Den Haag

Bijna 6 jaar lang was ons kantoor gevestigd aan de Overgoo in Leidschendam en door die jaren heen is ons team flink gegroeid. Waar we deze locatie in 2017 nog betrokken met 13 collega’s, telt ons kantoor momenteel 21 man en verwachten we de komende jaren nog verder te groeien.

Met name in de laatste twee jaar zijn er veel nieuwe gezichten bij gekomen (en ook een paar weer vertrokken) en daardoor begon het vraagstuk rondom onze huisvesting steeds meer te spelen. Omdat we iedere collega nu en in de toekomst een prettige werkomgeving op kantoor willen bieden, is de keus uiteindelijk gevallen op de grotere etage aan de Prinses Alexialaan. Daarnaast brengt een groter team meer (externe) afspraken met zich mee en dus speelde de noodzaak tot meer spreekruimten ook een belangrijke rol in deze keuze.

Toegegeven voelde het enigszins dubbel, omdat de trend onder veel bedrijven juist afschalen in vierkante meters is, door het toegenomen thuiswerken sinds de coronapandemie. Tegen die stroom ingaan en bewust kiezen voor meer ruimte, lijkt dan in eerste instantie niet het meest logisch. Toch merkten wij aan ons team dat men graag naar kantoor komt en hierin willen we dan ook zeker faciliteren en investeren.

Ondertussen zijn nagenoeg alle bouwwerkzaamheden afgerond en zijn we afgelopen 9 december daadwerkelijk verhuisd. Nu kunnen we onszelf tot aan de feestdagen rustig settelen, om er vanaf 2023 weer vol gas tegenaan te gaan vanuit een prachtig nieuw kantoor.

Ook handig:

  • Buiten onze eigen parkeermogelijkheid, is parkeren voor de deur gratis!
  • Treinstation Ypenburg ligt op ± 10 min loopafstand.
  • Via de snelweg gemakkelijk aan te rijden – A12 afslag 5 richting Den Haag en Nootdorp.